• Facebook Opobusca
  • Twitter Opobusca
  • Telegram Opobusca

Convocatoria de 1304 plazas: Oposiciones de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya en Institut Català de la Salut

Oposiciones Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya

Convocante:

Institut Català de la Salut

Grupo: GRUPO C2
Nº Plazas: 1304
Plazas ya convocadas: 1304
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 29/08/2018
Plazo de instancias: 30/08/2018 - 18/09/2018
Categoría: AUTONÓMICA
Observaciones: Del total de plazas convocadas se reservan 111 plazas para aquellas personas aspirantes que tengan la condición legal de discapacidad igual o superior al 33%, de acuerdo con lo que prevé la Ley 4/2000, de 26 de mayo.

Oposición de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya


Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: 

Solicitar Información