Si quieres estar informado de todas las últimas novedades en ofertas y convocatorias no dudes activar tusAlertas Opobusca
Convocatoria de 850 plazas:

Convocatoria Mossos d'Esquadra en Generalitat de Cataluña

Convocatoria Mossos d'Esquadra

  • Convocante: Generalitat de Cataluña
  • Nº Plazas: 850
  • Tipo: Convocatoria
  • Plazo de instancias: 13/09/2023 - 11/10/2023
  • Grupo: GRUPO C1
  • Plazas ya convocadas: 850
  • Fecha de publicación: 12/09/2023
  • Categoría: AUTONÓMICA
  • Origen: Descargar Documento Oficial | web
  • Tipo de acceso: Concurso-Oposicion

Observaciones: 340 places reservades per a dones

Infórmate ahora cómo presentarte a las oposiciones de Mossos d'Esquadra en Generalitat de Cataluña. Accede a una de las 850 plazas de Mossos d'Esquadra y cambia tu futuro.

1 Próximamente
2 Convocada
3 Abierto plazo de
presentación
de instancias
4 Cerrado plazo de
presentación
de instancias
5 Fechas de
examen resueltas

Oposición de Mossos d'Esquadra

T´agradaria treballar en la policia autonòmica de Catalunya? Ser mosso d´esquadra és una viable carrera professional que t´aportarà una professió enriquidora amb un bon salari i una ocupació fixa. Aconseguir-lo està en la teva mà.

El cos de mossos d´esquadra té una trajectòria històrica important. Els seus precedents es remunten al segle XVIII. Va ser refundada, com cos policial amb competències de policia integral, en 1983 pel parlament de Catalunya mitjançant la Llei 19/1983, de 14 de juliol (per la qual es crea la Policia Autonòmica de la Generalitat de Catalunya).

Actualment els mossos d´esquadra treballen com una policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres

Anima´t i treballa com a Mossso d´Esquadra ja que trobaràs el clima perfecte per a desenvolupar-te com persona i com professional. El cos de Mossos d´Esquadra és un cos jove, pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cap destacar que el 15% dels seus components són dones.

El curs d´accés als Mossos d´Esquadra et facilita la formació necessària i completa per a preparar l´oposició per a formar part de la policia autonòmica de Catalunya. Amb el curs de preparació de les oposicions d´accés als Mossos d´Esquadra tindràs la possibilitat d´accedir a un cos les funcions del qual són, entre unes altres, la seguretat ciutadana, vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, vigilància d´espais públics, policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural col¿laborar amb policies locals, etc.

Fechas de Examen de Mossos d'Esquadra

Concurso-Oposicion. Turno Libre

Evolución de convocatorias y plazas convocadas

* La evolución del número de convocatorias y de las plazas convocadas es un sumatorio de todas las vacantes de esta oposición en España y sus localidades

Te informamos sin compromiso

Rellena el formulario para que podamos atenderte

0034

Comparte esta página:

Solicitar Información