Convocatoria de 1 plaza: Oposiciones de Bombers de Catalunya en Generalitat de Cataluña

Opositar a Bombers de Catalunya en Generalitat de Cataluña

Convocante: Generalitat de Cataluña
Grupo: GRUPO C2
Nº Plazas: 1
Plazas ya convocadas: 1
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 23/11/2021
Plazo de instancias: 24/11/2021 - 09/12/2021
Categoría: AUTONÓMICA
Observaciones: Ingreso en la Sección Activa del cuerpo de bomberos voluntarios de la Generalitat en el Parque de Bomberos de La Jonquera

Oposición de Bombers de Catalunya


T´apeteix treballar de bomber a Catalunya? Pertànyer al Cos de Bombers de la teva comunitat autònoma és el somni des de nens de moltes persones. Ara ja pots aconseguir-lo.

Prepara amb el nostre curs les oposicions de bombers de Catalunya ja que el seu curs preparatori t´oferix tot el necessari per a aconseguir una plaça de bomber.

No deixis passar la teva oportunitat i aconsegueix un treball fix i bé remunerat com bomber català. Els bombers són un cos de prestigi en la nostra societat per la seva labor social de protecció i prevenció. La teva vocació i la nostra ajuda són la via per a l´èxit.

Aquest curs preparatori de les oposicions de bomber a Catalunya dota a l´alumne dels coneixements necessaris per a poder realitzar i superar amb èxit les proves d´accés al cos de bombers.

L´ocupació de bomber suposa un contacte directe amb el risc i requereix coneixements molt amplis de substàncies perilloses, agents extintors, formes d´extinció, edificació i protecció personal i col¿lectiva entre uns altres.

Aquest curs t´aporta tot el material didàctic necessari, professionals a la teva disposició com tutors i preparadors personals, seguiment personalitzat i el sistema d´estudi P8.10 que et garanteix puntuacions iguals o superiors al 8 sobre 10.

Segueix la teva vocació i aconsegueix la teva plaça de bomber a Catalunya.

Evolución de convocatorias de Bombers de Catalunya y plazas convocadas

Año 2019 2020 2021
Convocatorias 3 2 2
Plazas 580 2 251
 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: