• Facebook Opobusca
  • Twitter Opobusca
  • Telegram Opobusca

Convocatoria: Oposiciones de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya en Masdenverge (Tarragona)

Oposiciones Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya

Convocante: Masdenverge (Tarragona)
Grupo: GRUPO C2
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 19/03/2020
Plazo de instancias: 20/03/2020 - 20/04/2020
Categoría: LOCAL
Origen: BOP de 19/03/2020
Observaciones: Bolsa de empleo

Oposición de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya


Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: 
Solicitar Información