• Facebook Opobusca
  • Twitter Opobusca
  • Telegram Opobusca

Convocatoria de 1 plaza: Oposiciones de Agent Rural en Consell Comarcal del Pla de L´Estany (Gerona)

Oposiciones Agent Rural

Convocante:

Consell Comarcal del Pla de L´Estany (Gerona)

Grupo: GRUPO C2
Nº Plazas: 1
Plazas ya convocadas: 1
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 13/10/2020
Plazo de instancias: 13/10/2020 - 27/10/2020
Categoría: LOCAL
Observaciones: Creació d’una borsa de monitors/es de Brigades Externes.

Oposición de Agent Rural


El Cos d´Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya es va crear en 1986 i és l´únic collectiu professional dedicat a la defensa del Medi ambient amb presència en tot el territori català. Si t´agradaria treballar en la protecció del medi ambient com guarda forestal a Catalunya aquesta és la teva oportunitat

Master-D vol que aprovis les oposicions d´Agent Auxiliar Rural a Catalunya i per això ha inclòs dins de la seva oferta formativa aquest curs de preparació de les oposicions al Cos d´Agents Rurals.

A causa de la importància que la societat ha començat a donar-li al medi natural, les institucions van prendre ja fa un temps la decisió d´especialitzar progressivament als guardes forestals per a passar de tasques bàsicament tècniques o de gestió directa a conceptes molt més amplis de prevenció i protecció.

Els agents auxiliars rurals desenvoluparan activitats que participin en el bon coneixement del territori i del mitjà, i que es basin en la vigilància i inspecció, actuant en els casos d´infracció administrativa i de delicte mediambiental

Al treball d´un agent auxiliar rural de Catalunya existeixen quatre àmbits principals de treball: prevenció i investigació d´incendis forestals; fauna protegida, caça i pesca; recursos forestals; i espais naturals protegits.

Aquest curs per a preparar les oposicions al Cos d´Agents Rurals t´aportarà tot el necessari perquè superis amb èxit les proves d´accés a agent forestal de Catalunya.

 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: 

Solicitar Información