Si quieres estar informado de todas las últimas novedades en ofertas y convocatorias no dudes activar tusAlertas Opobusca
Convocatoria de 4 plazas:

Convocatoria Administratius de Catalunya en Xarxa Local de Municipis de la Diputación de Girona (XALOC) (Gerona)

Convocatoria Administratius de Catalunya

  • Convocante: Xarxa Local de Municipis de la Diputación de Girona (XALOC) (Gerona)
  • Nº Plazas: 4
  • Tipo: Convocatoria
  • Plazo de instancias: 20/09/2023 - 09/10/2023
  • Grupo: GRUPO C1
  • Plazas ya convocadas: 4
  • Fecha de publicación: 19/09/2023
  • Categoría: LOCAL
  • Origen: CIDO

Observaciones: 4 places d'Administratiu

Infórmate ahora cómo presentarte a las oposiciones de Administratius de Catalunya en Xarxa Local de Municipis de la Diputación de Girona (XALOC) (Gerona). Accede a una de las 4 plazas de Administratius de Catalunya y cambia tu futuro.

1 Próximamente
2 Convocada
3 Abierto plazo de
presentación
de instancias
4 Cerrado plazo de
presentación
de instancias
5 Fechas de
examen resueltas

Oposición de Administratius de Catalunya

Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

Evolución de convocatorias y plazas convocadas

* La evolución del número de convocatorias y de las plazas convocadas es un sumatorio de todas las vacantes de esta oposición en España y sus localidades

Te informamos sin compromiso

Rellena el formulario para que podamos atenderte.

0034

Comparte esta página:

Solicitar Información