Convocatoria de 11 plazas: Oposiciones de Administratius de Catalunya en Vilanova I La Geltru (Barcelona)

Oposiciones Administratius de Catalunya

Convocante:

Vilanova I La Geltru (Barcelona)

Grupo: GRUPO C2
Nº Plazas: 11
Plazas ya convocadas: 11
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 06/07/2021
Plazo de instancias: 07/07/2021 - 26/07/2021
Categoría: LOCAL
Observaciones: Auxiliar administrativo
Documento Oficial Bases: Cido | BOE nº 174 de 22/07/2021

Oposición de Administratius de Catalunya


Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

Fechas de Examen de Administratius de Catalunya

 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: