Oferta de 1 plaza: 

Oposiciones de Policía Local de Catalunya en Navarcles (Barcelona)

Opositar a Policía Local de Catalunya en Navarcles (Barcelona)

Convocante: Navarcles (Barcelona)
Nº Plazas: 1
Tipo: Oferta
Fecha de publicación: 10/11/2021
Categoría: LOCAL
Observaciones: Vigilante, categoría especial

Oposición de Policía Local de Catalunya


Les oposicions per Policia Local i Guàrdia Urbana poden ser una solució pel teu futur. Et preparem per superar amb éxit les proves d'accés al cos de policia local, guàrdia urbana o policia municipal de qualsevol localitat catalana. La preparació de les oposicions a policia local requereixen d'una formació específica i temps per preparar-se.

La preparació de l'accés a la Policia Local i Guàrdia Urbana que posem a la teva disposició t'ofereix tot el que necessites per obtenir una plaça fixa de policia local, policia municipal o guàrdia urbana de qualsevol localitat catalana.

La nostra metodologia docent és flexible en el teu aprenentatge però exigent en la teva avaluació, tenint com resultat el nostre exclusiu sistema P8.10, que té per objectiu que afrontis amb seguretat totes les proves d'accés al teu lloc d'ocupació públic o privat.

Al tractar-se d'unes oposicions de caràcter local, s'ha de tenir en compte que els requisits per ser policia local o guàrdia urbana poden variar d'un organisme convocant a un altre No t'ho pensis més, prepara amb nosaltres les oposicions a policía local, policia municipal o guàrdia urbana i treballa al teu ajuntament.

Evolución de convocatorias de Policía Local de Catalunya y plazas convocadas

Año 2019 2020 2021
Convocatorias 199 182 189
Plazas 768 514 521
 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: