Oferta de 4 plazas: Oposiciones de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya en Consell Comarcal del Baix Empordá (Gerona)

Oposiciones Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya

Convocante: Consell Comarcal del Baix Empordá (Gerona)
Nº Plazas: 4
Tipo: Oferta
Fecha de publicación: 12/02/2019
Categoría: LOCAL
Origen: DOGC nº 7808 de 12/02/2019
Observaciones: Auxiliar

Oposición de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya


Aconseguir una ocupació ×xa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública. 

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés. Amb aquest curs estaràs preparat per presentar-te a les oposicions d'auxiliar administratiu i administratiu de les corporacions locals a Catalunya i les oposicions d'auxiliar administratiu de l'Estat. No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i inde×nit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya. Apro×ta!!!

TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: 
Requisitos de Auxiliar Administratiu y Administratiu para Catalunya

Solicitar Información