Oferta de 6 plazas: 

Oposiciones de Administratius de Catalunya en Generalitat de Cataluña

Oposiciones Administratius de Catalunya

Convocante:

Generalitat de Cataluña

Nº Plazas: 6
Tipo: Oferta
Fecha de publicación: 23/12/2020
Categoría: AUTONÓMICA

Oposición de Administratius de Catalunya


Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

Evolución de convocatorias y plazas convocadas

Año 2019 2020 2021
Convocatorias 361 271 331
Plazas 989 420 1050
 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: