Convocatoria de 1 plaza: Oposiciones de Administratius de Catalunya en Salt (Gerona)

Opositar a Administratius de Catalunya en Salt (Gerona)

Convocante: Salt (Gerona)
Grupo: GRUPO C2
Nº Plazas: 1
Plazas ya convocadas: 1
Tipo: Convocatoria
Fecha de publicación: 15/10/2021
Plazo de instancias: 16/10/2021 - 04/11/2021
Categoría: LOCAL
Origen: C
Observaciones: Borsa de treball de places d'Administratiu

Oposición de Administratius de Catalunya


Aconseguir una ocupació fixa com a funcionari de l'administració pública pot estar a l'abast de tothom que s'ho proposi amb aquest curs de preparació per a les oposicions d'auxiliar administratiu i admistratiu de l'administració pública.

Les corporacions locals convoquen constantment multitud de places d'auxiliar administratiu i administratiu, a les quals es poden presentar tots aquells que compleixin els requisits exigits per la institució convocant i que es preparin els temes marcats per a cadascuna de les proves d'accés.

No perdis aquesta oportunitat de ser funcionari i tenir un treball segur i indefinit. Estudia les oposicions amb aquest curs preparatori per a les oposicions d'auxiliar administratiu i/o administratiu i podràs aconseguir la teva plaça en ajuntaments, Diputacions, Generalitat de Catalunya, Universitats...d'arreu de Catalunya.

La nostra metodologia et posa com a alumne al centre de l'aprenentatge, entrenant-te en els coneixements i en les habilitats necessaris perquè aconsegueixis la teva meta, el teu èxit professional.

 

Evolución de convocatorias de Administratius de Catalunya y plazas convocadas

Año 2020 2021 2022
Convocatorias 271 408 13
Plazas 420 1542 27
 
TE INFORMAMOS sin compromiso
Compartir: