Si quieres estar informado de todas las últimas novedades en ofertas y convocatorias no dudes activar tusAlertas Opobusca
Convocatoria de 3 plazas:

Convocatoria Policía Local Catalunya en Vilassar De Mar (Barcelona)

Policía Local Catalunya

Infórmate ahora cómo presentarte a las oposiciones de Policía Local Catalunya en Vilassar De Mar (Barcelona). Accede a una de las 3 plazas de Policía Local de Catalunya y cambia tu futuro.

1 Próximamente
2 Convocada
3 Abierto plazo de
presentación
de instancias
4 Cerrado plazo de
presentación
de instancias
5 Fechas de
examen resueltas

Oposición de Policía Local de Catalunya

Les oposicions per Policia Local i Guàrdia Urbana poden ser una solució pel teu futur. Et preparem per superar amb éxit les proves d'accés al cos de policia local, guàrdia urbana o policia municipal de qualsevol localitat catalana. La preparació de les oposicions a policia local requereixen d'una formació específica i temps per preparar-se.

La preparació de l'accés a la Policia Local i Guàrdia Urbana que posem a la teva disposició t'ofereix tot el que necessites per obtenir una plaça fixa de policia local, policia municipal o guàrdia urbana de qualsevol localitat catalana.

La nostra metodologia docent és flexible en el teu aprenentatge però exigent en la teva avaluació, tenint com resultat el nostre exclusiu sistema P8.10, que té per objectiu que afrontis amb seguretat totes les proves d'accés al teu lloc d'ocupació públic o privat.

Al tractar-se d'unes oposicions de caràcter local, s'ha de tenir en compte que els requisits per ser policia local o guàrdia urbana poden variar d'un organisme convocant a un altre No t'ho pensis més, prepara amb nosaltres les oposicions a policía local, policia municipal o guàrdia urbana i treballa al teu ajuntament.

Evolución de convocatorias y plazas convocadas

* La evolución del número de convocatorias y de las plazas convocadas es un sumatorio de todas las vacantes de esta oposición en España y sus localidades

Te informamos sin compromiso

Rellena el formulario para que podamos atenderte

0034

Comparte esta página:

Solicitar Información