Si quieres estar informado de todas las últimas novedades en ofertas y convocatorias no dudes activar tusAlertas Opobusca
Convocatoria de 250 plazas:

Convocatoria Bombers Catalunya en Generalitat de Cataluña

Bombers Catalunya

  • Convocante: Generalitat de Cataluña
  • Nº Plazas: 250
  • Tipo: Convocatoria
  • Plazo de instancias: 24/12/2019 - 24/01/2020
  • Grupo: GRUPO C2
  • Plazas ya convocadas: 250
  • Fecha de publicación: 23/12/2019
  • Categoría: AUTONÓMICA
  • Origen: DOGC nº 8029 de 23/12/2019
  • Tipo de acceso: Concurso-Oposicion

Infórmate ahora cómo presentarte a las oposiciones de Bombers Catalunya en Generalitat de Cataluña. Accede a una de las 250 plazas de Bombers de Catalunya y cambia tu futuro.

1 Próximamente
2 Convocada
3 Abierto plazo de
presentación
de instancias
4 Cerrado plazo de
presentación
de instancias
5 Fechas de
examen resueltas

Oposición de Bombers de Catalunya

T´apeteix treballar de bomber a Catalunya? Pertànyer al Cos de Bombers de la teva comunitat autònoma és el somni des de nens de moltes persones. Ara ja pots aconseguir-lo.

Prepara amb el nostre curs les oposicions de bombers de Catalunya ja que el seu curs preparatori t´oferix tot el necessari per a aconseguir una plaça de bomber.

No deixis passar la teva oportunitat i aconsegueix un treball fix i bé remunerat com bomber català. Els bombers són un cos de prestigi en la nostra societat per la seva labor social de protecció i prevenció. La teva vocació i la nostra ajuda són la via per a l´èxit.

Aquest curs preparatori de les oposicions de bomber a Catalunya dota a l´alumne dels coneixements necessaris per a poder realitzar i superar amb èxit les proves d´accés al cos de bombers.

L´ocupació de bomber suposa un contacte directe amb el risc i requereix coneixements molt amplis de substàncies perilloses, agents extintors, formes d´extinció, edificació i protecció personal i col¿lectiva entre uns altres.

Aquest curs t´aporta tot el material didàctic necessari, professionals a la teva disposició com tutors i preparadors personals, seguiment personalitzat i el sistema d´estudi P8.10 que et garanteix puntuacions iguals o superiors al 8 sobre 10.

Segueix la teva vocació i aconsegueix la teva plaça de bomber a Catalunya.

Evolución de convocatorias y plazas convocadas

* La evolución del número de convocatorias y de las plazas convocadas es un sumatorio de todas las vacantes de esta oposición en España y sus localidades

Te informamos sin compromiso

Rellena el formulario para que podamos atenderte

0034

Comparte esta página:

Solicitar Información